mandag 20. juli 2009

Sommer, sol, jobbe, savne, jobbe litt mer...

Da nærmer me oss slutten på juli og, føle denne sommaren ikke har begynt engang men.
Har jobba hver eneste dag i sommar, så er kanskje derfor eg ikke akkuratt har den rette sommerfølelsen i år.
Har jobba på ikea som vanlig, og trives godt. Jobber ilag men noen utrolig kjekke mennesker, så det har vært veldig ok på jobb. Har jo selvfølgelig hatt noen sinte kundar og kjedelige dagar, men det følger med avdelingen eg jobbe i :P
Og så har eg jo klart å stansa noen slemme svindlerar som har klart å lure ikea for mange tusen i sommer^^ Men nå vet jeg om det, og de skal søren meg ikke få mere penger av meg! Mwoahaha!

Ellers har det ikke skjedd så mye her. Har fått truffet endel venner, men er fortsatt mange jeg ikke har sett. Er ikke lett å få plass til alle mellom alle jobbe timane.
Eg og Maggi var å besøkte Cathrine idag. Hu har jo nettopp fått en liten sønn! Så utrolig søte liten gutt, lille Christopher.
e
Eg håper eg får tid til et til besøk hos Cath før eg reiser nedover til Cph igjen. Har jo bare 14 dagar igjen på jobb nå.
Kan nesten ikke venta til Martin kommer til Norge den 6. august. Så da reiser me innover fjorden for å vær med i brylluppet til Kaidy =) Blir min eneste tur innover til Sauda i sommer. Har ikke tid til ferie eg :P Eller, blir jo ferie i danmark før skolen starte. Skal bli så delig å slappe av med Martin. Og sove mens han må opp tidlig for å gå på jobb! hihi! :P

Ingen kommentarer: